VisieAgendaOver de stichtingNieuwsbriefContactArchiefSponsors Beaux JazzWorkshops en sessiesVacatures

Sound of Europe: Vincent Peirani

11 oktober 2019 18:00-22:00 uur Podium Bloos

webSOE-festival2x-extra.png

Jazzmuzikant Vincent Peirani is evenveel thuis in wereldmuziek als in klassieke muziek, en kent alle kneepjes van zowel chansons als popnummers. Maar op zijn nieuwste album veranderde hij de accordeon tot “the baddest of rock ‘n’ roll axes”.

Sound of Europe: Paul van de Calseijde’s Contours Group Jong Talent (Beyond Borders-programma)

12 oktober 2019 18:00-22:00 uur Electron

webSOE-festival2x-extra.png

De Contours Group is het eerste akoestische jazz kwintet van saxofonist en componist Paul Van de Calseijde waarbij zijn eigen muziek centraal staat.

Nabou Claerhout Jong Talent (Beyond Borders-programma)

12 oktober 2019 18:00 uur Electron

webSOE-festival2x-extra.png

Gastoptreden bij Paul van de Calseijde's Contours Group

Nabou Claerhout (1993, Antwerpen) is een Belgische trombonist, componist en educator. Nabou rondde haar bachelor af op Codarts (Rotterdam) met later master studies aan The Royal Academy of Music (Londen) en Codarts.

Sound of Europe: Kleptomatics

12 oktober 2019 18:30 - 22:00 uur Electron

webSOE-festival2x-extra.png

'Brass & Jazz' (België)

Zes blaasinstrumenten en een drumstel, aanstekelijke grooves en inventieve arrangementen, brass & jazz: dat zijn de ingrediënten waarmee Kleptomatics het publiek verovert.

Nieuwe Veste Sessies

29 maart 15:30 uur Het Hijgend Hert

AFGELAST! Zodra massabijeenkomsten weer mogelijk zijn, zullen deze worden hervat. Verdere details zullen waar mogelijk geregeld worden toegevoegd (volg de website). Voor wie zijn skills in de jazz wil testen of podiumervaring wil opdoen onder professionele leiding kan gratis meedoen met de jazzsessies van de Nieuwe Veste in samenwerking met Stichting Beaux Jazz.

 

Artvark feat. Ntjam Rosie

9 januari 2016 Chassétheater | Kinlyzaal

Na een samenwerking met Claron McFadden, waar jazz en klassiek elkaar ontmoetten, en een theaterprogramma met John Buijsman, geheel gewijd aan de blues, is het voor het Artvark saxofoonkwartet nu tijd voor een spannende samenwerking met zangeres Ntjam Rosie, in het grensgebied van jazz/pop/world.